Post by lebcotatifast on Feb 20, 2022 6:48:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neskončno vse kramp ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
To je ena mojih najljubših iger. Na žalost se vsakič, ko se posodobi, pojavi ista neumna težava, ko trgovina in dogodki v živo povzročijo, da celotna igra zamrzne. Ne razumem, kako se TAKO ista težava ponavlja vedno znova. To je strašno nadležno.
Dobra igra, vendar sovražnikom CPU ni treba polniti posebnih potez, tako da je nekatere bitke nemogoče dokončati, npr. poguba dobi 3 poteze pred tremi mojimi igralci in se še naprej zdravi, tako da ne glede na to, kako nizko je njegovo zdravje, se regenerira do popolnega zdravja in včasih bi vendarle vedno dovolj zaceli, da ga ne moreš ubiti wtf
Štiri najboljše igre Batman za Android. Odkrijte ta izbor iger, v katerih igra glavni mož iz DC Comics.
Igral sem več kot mesec dni, imam Supermana, Flasha, Cyborga, več kot 30 junakov in zlikovcev. Igra je zelo zabavna, bojni sistem je odličen. Prejšnji dan sem se boril z Darkseidom in zbral Wonder Woman. Oh, ni mi bilo treba porabiti pravega denarja, vendar me je zamikalo nekatere posebne ponudbe so 0,99 centov za novega junaka, ki bi ga lahko zbral na primer. 2 leti kasneje spet igram.
Odlično igrati in videti napredek. Velikokrat ste se srečali, ko je igra obtičala v limbu. Vsi moji štirje junaki so polni moči in zdravja, vendar preprosto ne morejo zbiti nasprotnika, tudi če ga pustim teči 5 do 6 ur. To je smešno. Prosim, pomagajte odpraviti napako ali razložite, kaj in kako se to zgodi. Kaj naj kot igralec storim naslednjič?
Igra je zabavna. Slabe mikro-transakcije in kontrole igre so v redu, niso najboljše, kaj več je za povedati.
Dobra igra. Vendar že leta ni bilo novih stvari za enega igralca. Ne podpira mojega Sonyjevega razmerja zaslona, zato ne morem sodelovati pri dogodkih, ker se besedilo ne prikaže, zato ne morem izbrati naslednjega ali preskočiti.
Jaz ljubim to igro! Tako zasvoji in zabavno je, grafika pa je neverjetna za vsakega lika. Animacije za bitke so gladke in vsak niz gibov je edinstven in zanimiv, kar vodi do veliko različnih ekipnih možnosti. Imam nekaj likov, ki bi jih rad videl implementiranih, saj sem bil nekoliko razočaran, ko sem videl, da jih ni zraven, in to bi bili El Diablo, Captain Boomerang in King Shark. Čutim, da bi jih bilo super imeti v ekipi! - Benny
Halloween Madness Cooking Game Arkadne igre xjl
Ta igra mi je zelo všeč. Toliko boljši je od drugih bojnih simulatorjev ali RPG-jev, ki sem jih igral na mobilnih napravah. Tudi oglasov ni preveč. Včasih je počasen, drugače pa je vse naokrog dobra igra.
Če se le dosledno povezuje z internetom. Ta igra ima težave s povezljivostjo, sicer je zelo dobra igra. Zavedajte se tudi, da uporablja približno 2,5 GB podatkov in bo še vedno prenašal novo vsebino.
Mislim, dobra igra. Že mesece sem jo zvesto igral, da sem dobil vse svoje dnevne nagrade. Sem tip, ki če igro dovolj cenim, jo podpiram. ne morem. Ali so razvijalci te igre v težkih časih? Cene, ki jih zahtevajo za stvari, so smešne! Lahko kupite celoten NASLOV IGRE TOP TIER ZA PC ali konzolo za približno toliko, kolikor želite za legendarnega lika! Cena valute je neverjetna! Nočem osvoboditi. Ampak jaz bom naložil. To je na tebi
Ko deluje, je to odlična igra, za katero sem porabil leta in veliko $. Toda neusklajene bitke in nepoštene tekme so moteči. Tekme bi morale biti poštene ali vsaj izenačene, vendar igram nekatere, kjer se sploh ne morem upreti. Naj bo smiselno.
Zabavna igra, ki jo veliko igram, da preživim čas.
Ta igra mi je bila na začetku všeč. Ampak, zagotovo boste udarili v ogromne stene v tednu ali dveh. V življenju je toliko boljših stvari za početi kot dajati šefom $ in kitom krmo. Naučite se česa ali delajte dobrodelne namene. Igre, kot je ta za vrste f2p, so samo smešni prigrizki za tiste bolj srečne. Naredite si uslugo in se na kakršen koli način boljši, kot da se spreminjate v šalo za druge

Aplikacija DC Legends: Fight Superheroes je ustvaril Warner Bros. International Enterprises mobilne razvijalce v Igranje vlog kategoriji. Ocena vsebine iz DC
Nekatere spretnosti likov so preveč pokvarjene
Obožujem to igro, vendar je veliko težav. Pogosto se zruši. Ne morem igrati kampanje 7, se zruši. Velikokrat PVP ne deluje. Izgubil sem bonuse zaradi nesreč.
Na splošno ok igra. V zadnjem času je bilo veliko zrušitev, ki so povzročile izgube v R.E.D bitkah, PVP bitkah in celo misijah zgodb. Lahko dokončam eno od prej omenjenih stopenj, igra se zruši in kaže, kot da nisem dokončal ravni ali pa sem popolnoma izgubil. Zelo nadležno v igri, ki je že odvisna od brušenja likov in materialov.
Sprva sem zelo užival v tej igri, a ko prideš do stopnje 50, zadeneš plačljivo peščeno nevihto. Res ne morem reči stena, ker vas ne ustavi povsem, a če se boste odločili, da boste nadaljevali, boste verjetno oslepeli in si odtrgali precej kože z obraza, ko boste poskušali priti kamor koli. Občasno je še vedno zabavno, a na tej točki je bolj nov ubijanje časa kot igra, v katero se lahko vlijete.
Zaenkrat imam s to igro odlične izkušnje. Nalaganje je boljše kot pri drugih igrah. Za igralce F2P, kot sem jaz, je tudi veliko dobre vsebine. Je pa precej težko nadgraditi opremo. Uredi: Pol leta pozneje se poskušam znova vrniti na to igro, zdaj pa ima težave z nalaganjem. Prej nisem imel težav z nalaganjem, zdaj pa je šlo slabše? Mislil sem, da naj bi se sčasoma izboljšalo.
jaz ljubim to igro. Všeč so mi liki, težavnostna stopnja in da lahko igrate in uživate v igri brez velikega pritiska, da bi porabili denar. na žalost obstaja nekaj težav, med katerimi je najbolj opazna želja ... nestabilnost pogoste zrušitve, ki ostanejo brez odgovora, ko izpolnim pritožbo, ki se samodejno pojavi. (morda ne pride do dejanskih igralcev) Vendar ostaja nestabilen, saj se zrušitve pojavljajo ob dragih časih.
Všeč mi je, kako zmoreš večino stvari narediti brez pretiranega mletja. Po drugi strani pa so določene stvari na voljo šele po dolgem mletju lol. Ampak na splošno zame dobra izkušnja. Dnevne naloge so vredne opravljanja in jih je mogoče dokončati v manj kot eni uri, kar omogoča enakomerno rast vsak dan brez prevelikega napora.
Igra je prijetna in zasvoji.
Samo še ena plačilna past, prikrita v F2P. Kot običajno je to klon galaksije iz Vojne zvezd in tako, če je nekdo šibek, stane veliko denarja, da napreduje čez določeno točko.
DC Legends: Fight Superheroes Jocuri de rol ofe
najprej je neprekinjeno prenašanje datotek skozi igranje, ne vem, kaj je treba naložiti po vsem, kar počnete... 2. igra je bila zabavna, dokler se približno 15 minut igranja ne lotim bitke in potem igra postane črna... poskusim znova naložiti igro in je samo sedi tam in pravi, prosim počakajte, tako da delam več kot 15 minut in nič ne naredi, ta igra se je zdela kul, vendar se zdi, da ne veste, kaj počnete...
Injustice: Gods Among Us – Aplikacije v Googlu Play
Odlična igra za velikega oboževalca DC-ja in priložnostnega igralca mobilnih iger. Odlična grafika in enostavna mehanika. Edina težava, ki jo imam, je, da bo pri šibki povezavi med napadom časovnik še naprej odšteval, medtem ko moja ekipa stoji tam. Razumem, da morda ne bo delovalo pri nizki povezavi, vendar želim, da bi igra vsaj ustavila uro odštevanja med poliranjem. Na splošno zabavna igra!!
Umetniški tisk Batman - Beauty of Flight ... Green Lantern- Fight POSTERS Cena od 12,99 € ... Umetniški tisk Wonder Woman- Comics.
Kar se igranja tiče, je čisto v redu. Vendar pa med podpovprečnim pisanjem, nesprejemljivimi časi nalaganja in drugimi tehničnimi težavami, ki sem jih imel, tega res ne morem priporočiti nikomur.
Všeč mi je bila ta igra in sem jo veliko igral zadnja dva tedna. Nocoj sem šel igrati in vsi moji podatki o igri so bili izgubljeni in me je začela nazaj na začetku. Takšno razočaranje. Pred to številko bi zlahka ocenil 5 zvezdic.
Včasih mi je bila ta igra zelo všeč, vendar je v zadnjih nekaj mesecih sprememb razpadla. December naj bi bil namenjen odpravljanju napak, vendar ni razlike. Verjamem, da bi lahko bilo še slabše. Če ima nasprotna ekipa Azraela, ste končali. Ni možnosti. Razlog je v tem, da vaša ekipa nikoli, NIKOLI ne bo uporabila nobene posebne sposobnosti, druga ekipa pa to stori vsakič do te mere, da ne glede na vse zadene le en strel. Podvoji vse Superman? 1 strel. Začel sem 1. dan. Končano.
Odlična igra
Joker 248
Kul igra. Skoraj brez oglasov.
Dc legends se počuti kot ustrahovalec. Ničesar ne moreš zmagati, če nimaš visokega preporoda Dr. Poison ali Shiva. Ker so naredili ta spekter tako kot Bog, vsakič, ko igraš, izgubiš, potem ko porabiš vse svoje vire za en toon. Zgradite ekipe in stroški izdelave toona od L1 do L70 stanejo $$$, orodja stanejo $$$, zvoneči kristali stanejo $$$, To je zelo denarja lačna igra.
DC Legends: Fight Superheroes Rollimängud elp
Piše samo nalaganje podatkov in ko je končano, piše napaka in potrebuje podatkovno povezavo, prosim, popravite zaslon za nalaganje🙁🙁
... .com/fortnite-players-desperate-for-new-apex-legends-feature-to-be-added ... com/fortnite-leaker-claims-season-4-to-be-based-on-marvel-superhero monthly
Vzdrževanje se zajebava in znova zažene igro, prosim, popravite, hvala, oh in moje omrežje je v redu, če bi morali vedeti.
Dolgo časa igralec od lansiranja in je zabaven, vendar ima svoje frustracije kot večina mobilnih iger, si predstavljam. Toda od včeraj ne morem zagnati igre po več poskusih.
Grafika ne more slediti igram Marvel, še posebej, ker je to samo vrsta igre copy paste.
Igra se niti ni naložila
Vsakič, ko pride do napada ali posodobitve, ne morete igrati nobene bitke, ker se odvija počasi ali kar zmrzuje... Zdaj postaja smešno in potrebuje popolno prenovo... Zato vas prosim, če lahko težavo odpravite čim prej. Zelo bi bil hvaležen... Uživam v igri in želim igrati še naprej.
DC Legends: Fight Superheroes Rol Oyunu srzz
DC Legends: Boj proti superjunakom Mod APK 1.27 ...
Ta igra je tako dobra, čeprav jo morate posodobiti, da jo lahko še vedno igrate tysmp, da naredite to igro ilysm, vedno se opraviči, ko sem izgubil svetilni kovanec in mi vrne svetilni kovanec
Všeč mi je bila ta igra, vendar je imela svoje težave. Od nadgradnje na Sony Xperia 5 igra ne deluje več zaradi zaslona telefona 21:9, upam, da je to mogoče popraviti.