Post by lebcotatifast on Feb 20, 2022 6:39:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшення кристалів хак ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
після вашого останнього оновлення гра іноді зависає, і я втрачаю свої заробітки. Це лише гра, але вона повинна бути веселою, чи не так? А потім до мене дійшла реклама... нескінченна реклама... реклама, що повторюється... реклама, яку потрібно знайти 2 або три рази...але вони не відображаються геть!!!! Вони перетворюються на нову форму тієї ж самої реклами... Я ніколи в житті не працював так важко, щоб щось не побачити... Я втомився... так втомився... Будь ласка, не більше ..😴
круто
Жахлива гра, принцип нудний, а те, як він був виконаний, ще гірше. Я провів близько 7 ігор і натрапив на 11 збоїв (в тому числі: не стрибав, стояв на місці і вигравав, але в кінцевому підсумку не виграв). не витрачайте час на встановлення цієї гри, це жахливо. Винахідники повинні бути щасливі, що найгірша оцінка, яку ви можете дати, — це 1 зірка, інакше я б пішов якомога нижче! НАЙГІРША ГРА! НЕ ГАЙТЕ СВОЙ ЧАС!
Багато реклам😠
фуууууу ужасна гра. Я гіршої не бачила. Просто УЖАС. Краще ви б її видалили і то пошвидше!!!
Класна при класній ігра Саветую
Спочатку гра демонструє відчуття різноманітності в тому, як гравець може подолати рівень за допомогою стрибків, подвійних стрибків і кидків на стіну. Однак рівні повторюються досить швидко, це не так вже й погано, поки ви не помітите, коли програєте. Ви повинні починати свій прогрес на кожному рівні, тому якщо на одному рівні гравець виграє два етапи на тому самому рівні і програє з третьої спроби. Їм доведеться спробувати все знову. Він може перетягнути гру і перетворити колись веселу, кишенькову гру в рутину.
нормальна. гра
6t7tfct 6 7f6xf x76x f57f 5xf5xxf67xxt7xf7y Я використовую його, щоб забратися в голову деякий час 5xf5xxf67xxt7xf7y, а потім у вас є багато таких, як 👍😉😉😀 Я ніколи не був таким прекрасним😉😀 друг і трохи більше ❤і 5xf5xxf67xxt7xf7y в гарному способі отримати 5xf5xxf67xxt7xf7y і трохи TY для нової роботи в 4 районі ви зможете отримати день Happy, і ви можете піти в магазин, щоб отримати вас проблеми та забронюйте, якщо знайдуть
Ужас, дуже глючить ,кожен розреклам і коли я прохожу на 1 місце,то вибиваю
Гра сама по собі весела та складна, але реклама повинна рухатися!! Вони з'являються внизу, де ви натискаєте, щоб стрибати!! Якщо ви натиснули його, ви перейдете до реклами та вийти з гри, це єдина причина, чому вона отримала 2 зірки.
Фігня гра не хоче працювати! А
Найгірша гра в історії... Досягнувши розгулу, це не показує, що ми на першому місці... Якщо ми виграємо першими, це також показує, що ми вибуваємо, і ми вибуваємо... Основна проблема - це реклама, збої та удари коли ми в мережі... І ми також офлайн... найгірше, що завжди, це завжди вібрує.. це трохи весело, але якщо ми порівняємо з цими проблемами, це найгірша гра в світі з цих багатьох проблем... будь ласка, перевірте це проблеми Ви також видалили його... Будь-хто не завантажуйте це. найгірше
нудота ліпше не скачуйте це фігння
Крута гра але є трошки нервів
Мені подобається ця гра та все, але немає способу вимкнути вібрацію, і щоразу, коли я проходжу рівень, я отримую рекламу, або якщо я отримую можливість вибрати рекламу чи перейти на наступний рівень, я все одно отримую рекламу. І вібрації триватимуть навіть після того, як я закінчу з тією частиною, яка викликала вібрацію
Гра чудова, але є багато глюків. Коли я вперше завантажив його, це було добре, а потім через день, коли я знову ввімкнув його, він не працював. Я чекав ДВА тижні, а потім він почав грати. Якось дратує, що навіть якщо ти лідируєш, іноді людина за вами проходить фінішну пряму, ви вибуваєте. Я проігнорував це, але тепер гра ЗНОВУ не працює! Будь ласка, виправте помилки.
Пр урвни малие не много так окс
Гра гівно. Лагає погана анімація і дофіга реклам
Весела гра, але їй не вистачає основних функцій...як-от звук...Як зазначали інші, реклами надто багато, і якби я був розробником цієї гри і хотів, щоб люди грали в мою гру (і продовжували грати в неї), я швидко вирішив би цю проблему. Принаймні дайте можливість сплатити --> невелику <-- одноразову плату за видалення реклами (як і більшість ігор), тому що ви самі по собі багато реклами можете створити або зламати гру, а зараз вони її порушують.
Хочу різні рівні а не повтор
Ну принципі іга класна
Run Race 3D Olahraga imwd
Класна гра. 😎😎😎😎😎😎😎😋
Класна гра але щоб так була музика
нормальна
Я вважаю, що ця гра чудова, але, як і перші 20 разів, коли я в неї грав, вона зависала на всьому екрані, коли я досягав фінішу, тож єдиною кнопкою, яка працювала, була «Додому». Після цього це запрацювало добре. Мушу визнати, це дійсно весело, і тепер мені це подобається.
Гра просто фу я б міг поставити 0 зірок з першого рівня проблеми
Run Race 3D 體育競技 dtp
Оманливий опис, говорить «змагатися з іншими», тому я подумав, що це будуть «інші люди-гравці», але ви граєте лише проти ботів. Не багатокористувацька гра. Хоча я отримав задоволення від гри, я ставлю їй одну зірку за обман. У них навіть є екран завантаження, який виглядає як екран підбору партнерів, що робить все ще більш огидним.
Дуже багато реклами
Гра так нічого. Та за дві хвилини видалив бо реклама лізе з усіх боків, і встигла відійти.
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Akció tpc
Run Race 3D Sportspiele iwoc
Немає нових рівнів

Отже, сама гра дуже гарна, але після кожного рівня, коли ви заробляєте гроші, вона просить вас подивитися рекламу, щоб заробити потрійні гроші. І навіть якщо ви натиснете «Ні, дякую», це також дає вам рекламу, але цього разу ви не можете натиснути «Пропустити», і в кінці ви навіть не отримаєте грошей! Рекомендую вам його встановити, але купувати БЕЗ РЕКЛАМИ. Я ні, але думаю, що так буде краще. Дякую, що приділили час, щоб прочитати мій довгий огляд holly
занадто багато реклами, і інколи вам доводиться дивитися все, наприклад, 20-30 секунд, я маю на увазі, що це не лише для розблокування скрині чи шансу на колесо фортуни. Я не помічаю, що там теж є помилки, це шкода, як у грі.. в неї дуже добре і весело грати
Run Race 3D اسپورٹس jaw
Артем мосейчук Я цю гру видалив бо не загружається Я вже раза 5 питався загрузити Не загружається ісправте це побістріше.